Contact

Secretariaat Nederlandse
Afdeling PIANC
Postbus 177
2600 MH Delft
tel.: 088 - 335 8536
e-mail: PIANC Nederland

Lid worden


PIANC kent drie categorieën leden: studenten, individuele personen en bedrijven. Speciaal voor jonge leden heeft PIANC Nederland een kennismakingslidmaatschap ingesteld.
De platinum partners vormen een speciale categorie onder de groepsleden.

Gebruik een van de onderstaande knoppen om het inschrijfformulier te openen:

individueel lid
studentenlid
bedrijfs- of groepslid


Zeven redenen om lid te worden

De ledenlijst van PIANC telt ruim 2500 namen uit meer dan 40 verschillende landen van over de hele wereld. De Nederlandse Afdeling is een van de grote secties met meer dan 100 individuele leden en 40 bedrijfsleden. Men is niet voor niets lid geworden, PIANC heeft het een en ander te bieden:

  • Je maakt deel uit van een internationaal netwerk van experts en collega vakgenoten
  • Je profiteert van de expertise en ervaring die PIANC al meer dan een eeuw bij elkaar brengt
  • Je hebt toegang tot de nieuwste informatie op het vakgebied via breed gedragen rapporten en
    internationale congressen
  • Je kunt kennis delen in werkgroepen, commissies en de nationale afdeling van PIANC
  • Je hebt de mogelijkheid je stem te laten horen
  • Je ontmoet mensen uit alle lagen van het vakgebied
  • Je hebt toegang tot diverse activiteiten in binnen –en buitenland

Uit een enquete onder de leden is gebleken, dat men de informatie-uitwisseling door middel van congressen en publicaties op hoge prijs stelt, maar niet minder waarde hecht aan het relatienetwerk dat PIANC (internationaal) te bieden heeft. Zeker voor jonge ingenieurs zijn dit belangrijke zaken, internationale ervaring en kontakten zijn immers altijd een aanbeveling. Kortom, PIANC is goed voor je carriere!

PIANC werkt in principe met digitale publicaties. Leden ontvangen na betaling van hun contributie een wachtwoord, waarmee ze toegang hebben tot het members-only gedeelte van de website www.pianc.org. Daar zijn de beschikbare digitale publicaties te vinden, zowel de Magazines als de werkgroeprapporten, en de adressen van alle andere PIANC-leden.


Maak kennis met PIANC

Het bestuur heeft besloten een kennismakingslidmaatschap in te stellen. Dit is speciaal bedoeld om het voor jonge professionals makkelijk te maken aan de geneugten van een individueel lidmaatschap te proeven. We horen namelijk met enige regelmaat dat jonge collega's, die via het lidmaatschap van hun bedrijf deelnemen aan activiteiten van PIANC, dat zij de informatie laat of soms helemaal niet krijgen. Aankondigingen, brieven en dergelijke blijven wel eens ergens in de organisatie hangen. Dit is te voorkomen door individueel lid te worden. Voor sommigen een stap, die ze niet makkelijk nemen, terwijl er toch geen enkele reden voor aarzeling is.

Vandaar het volgende aanbod: ben je een jonge professional, dat wil zeggen jonger dan 35 jaar, dan kun je gedurende een jaar voor de halve prijs individueel lid worden van PIANC. Voor de prijs van € 47,50 hoef je het niet te laten! Je kunt je op de gewone manier als individueel lid aanmelden.


Contributie

De contributie is al enige jaren onveranderd en bedraagt met ingang van 1 januari 2011:

voor een studentenlid € 35
voor een individueel lid € 95
voor een groepslid met minder dan 20 personeelsleden € 475
voor een groepslid met meer dan 20 personeelsleden € 950

De contributie kan aan de Stichting PIANC Nederland betaald worden op IBAN: NL53ABNA0433620161
ten name van: Stichting PIANC Nederland