Contact

Secretariaat Nederlandse
Afdeling PIANC
Postbus 177
2600 MH Delft
tel.: 088 - 335 8536
e-mail: PIANC Nederland

Excursies Jong PIANC

Met het voorjaar in aantocht is het tijd voor enkele excursies naar mooie projecten binnen PIANC. Als eerste staat op 27 maart een excursie richting de Hartel Tank Terminal gepland. Tijdens deze excursie kunt u zien hoe 1,2 km aan kademuur en 180.000 vierkante meter aan opslagruimte wordt gerealiseerd. Voor deze excursie dient u zelf te zorgen voor veiligheidsmaterialen (helm, vest en schoenen). De excursie begint om 15:30 op de Beerweg (Maasvlakte Rotterdam) en eindigt vermoedelijk rond 18:00. Er zijn geen inschrijfkosten verbonden aan deze excursie.

Daarnaast organiseert Jong PIANC in samenwerking met KIVI op 12 april een excursie naar de Houtribdijk en de Marker Wadden. Om 13:00 vertrekt vanaf de Bataviahaven in Lelystad een schip richting de projecten in het Markermeer, u krijgt dan ook lunch aan boord. Rond 18:00 komt het schip weer in de haven aan. Voor de laatste excursie kunt u zich aanmelden via Irena Doets. PIANC en KIVI leden kunnen zich gratis aanmelden, voor niet leden brengen we 25 euro in rekening.

Het maximum aantal aanmeldingen voor beide excursies is bereikt, als u zich nog inschrijft komt u op de reservelijst te staan.

Markerwadden.JPG