Contact

Secretariaat Nederlandse
Afdeling PIANC
Postbus 177
2600 MH Delft
tel.: 088 - 335 8536
e-mail: PIANC Nederland

Inschrijving Werkgroepavond

Op 26 september vindt de jaarlijkse werkgroepenavond van Jong PIANC plaats. Tussen 19:00 en 21:00 vertellen Peter Jansen en Alex Ruijs over hun ervaringen in WG166 en WG159. Voorafgaand aan de presentaties kunt u voor 15 euro dineren bij cafe Ruif, vergeet niet om de checkbox aan te vinken als u hier gebruik van wilt maken. U kunt eventuele dinerwensen per mail naar het secretariaat sturen.

De werkgroepen van Peter en Alex gaan over Inflatable Barriers en Renewable Energy in Ports. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een blik te werpen op de gang van zaken in werkgroepen. De avond zal plaatsvinden in Delft bij de Ruif met genoeg mogelijkheden voor een borrel en een goed gesprek.

Vragen kunnen gesteld worden via het secretariaat of via Maurice de Graaf. Door het formulier in te vullen gaat u er mee akkoord dat we uw mailadres gebruiken om informatie over het evenement per mail te versturen. Als we uw mailadres op de maillist mogen zetten verzoeken we u vriendelijk om de checkbox aan te vinken.

  • Helaas is uw registratie niet geslaagd. Wij verzoeken u vriendelijk om een nieuwe poging te ondernemen of om contact op te nemen via sec-pianc@deltares.nl.